© 2018 by O2 DESIGN ATELIER Sdn Bhd (1126802-V)

Void's House @ TTDI

The Project a private residence for a couple with a baby girl. Located at TTDI is an intermediate lot of terrace house. 

The client brief is to reno an existing single storey house to stay in for a few years before moving to the larger house in the future.

 

The Idea is to create a comfortable house without major cost. The Existing roof level has been raised to achieve higher volumn. With the cross ventilation, the hot air will be blown away to reduce the temperature of the house.

 

Ventilation block has been used as a facade feature of the house to create light and shadow, allowed for ventilation and provide security.

 

 

 

 Project Year: 2018

Status: Schematic Design

Location: TTDI, Kuala Lumpur

Project Team:

Edric Choo

Rina Kamar

MS Lim